Bezoekersinformatie

De Smaak van Deventer is hét meerdaags culinaire evenement van Deventer waar de beste restaurateurs, traiteurs, wijnspecialisten en smaakmakers uit Deventer en omgeving alles uit de kast halen om hun kwaliteit te tonen.

Businessavond

Op donderdag 31 oktober start de vijfde editie van De Smaak van Deventer met een feestelijke openingsavond speciaal voor sponsoren en zakelijk Deventer en omgeving. Deze avond begint om 17.00 uur en eindigt om 00.00 uur. Op deze avond is een toegangskaart verplicht. Lees hier meer informatie over de Businessavond en bestel je tickets of business arrangement.


Op de overige dagen is de Smaak van Deventer vrij toegankelijk.

Data en tijden

  • Donderdag 31 oktober: 17.00 – 00.00 uur (entreeticket verplicht, bestel hem hier)
  • Vrijdag 1 november: 16.00 – 00.00 uur (met vanaf 16:00u de Hemelse Vrijdagmiddagborrel)
  • Zaterdag 2 november: 13.00 – 00.00 uur
  • Zondag 3 november: 13.00 – 21.00 uur

Met uitzondering van zondag sluiten de keukens om 23.00 uur.

Munten

Betalen op De Smaak van Deventer doe je met munten. Deze munten koop je tijdens het evenement bij de kassa’s en kunnen worden afgerekend door te betalen met pin. Een munt heeft een waarde van €2,65. Alle restaurateurs serveren 3 gerechten ter waarde van 1, 2 en 3 munten. 

Parkeren en bereikbaarheid

De Lebuïnuskerk is gemakkelijk te bereiken met zowel het openbaar als eigen vervoer. De auto kun je gratis parkeren op het parkeerterrein op de Worp. Vanaf hier kun je met het pontje naar de overkant, vanwaar het slechts 2 minuten lopen is naar de Lebuïnuskerk. Kom je met de trein of de bus? Vanaf het Deventer Station wandel je in zo’n 10 minuten naar de Grote Kerkhof waar de Lebuïnuskerk te vinden is. Op het Grote Kerkhof is tevens genoeg plek om uw fiets te parkeren. 

Locatie

De Smaak van Deventer 2019 vindt plaats in de Lebuïnuskerk.

Adres:
Grote Kerkhof 38
7411 KV Deventer