De Smaak van Deventer is terug!

Na een korte pauze is De Smaak van Deventer terug van weggeweest! Met hetzelfde concept, maar op een nieuwe locatie kun je dit najaar weer aanschuiven bij het lekkerste culinaire evenement van Deventer. De Smaak van Deventer vindt dit najaar plaats van 31 oktober t/m 3 november. De Smaak van Deventer is een meerdaags evenement waar de beste restaurateurs, traiteurs, wijnspecialisten en smaakmakers uit Deventer en omgeving alles uit de kast halen om hun kwaliteiten te tonen.
 

Hemels eten in de Lebuïnuskerk

Bij een datum in het najaar hoort ook een nieuwe locatie. Om een nat pak te voorkomen en gure herfstwind tegen te gaan kun je dit jaar overdekt genieten van de lekkerste smaken van Deventer. Het bijzondere toneel van De Smaak van Deventer is dit jaar de heilige grond van de Lebuïnuskerk.
 

Ben jij er ook bij?

Kom jij ook naar het leukste en lekkerste culinaire evenement van Deventer? Zet jezelf op aanwezig bij ons evenement op Facebook en nodig vooral ook vrienden en familie uit.

Houd onze Facebookpagina en Instagramaccount in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Meer weten over de deelnemender restaurateurs? Lees hier welke restaurants meedoen met de Smaak!