Wensink Mercedes-Benz

25-10-2019

Wensink: “Autorijden is meer dan de aanschaf van een auto”

Bij De Smaak van Deventer zijn we erg blij met onze sponsoren, daarom vandaag in het zonnetje: Wensink Automotive B.V. Autorijden is bij Wensink meer dan enkel de aanschaf van een auto. (meer…)

Ongewoon hoofdsponsor De Smaak van Deventer

18-10-2019

Ongewoon wederom verantwoordelijk voor marketing en communicatie

Net als de voorgaande vier edities van hét culinaire evenement van Deventer, is ook dit jaar Ongewoon verbonden aan De Smaak van Deventer! (meer…)

KonnecteD Horeca Talent

08-10-2019

Horecatalenten van KonnecteD aan de slag tijdens De Smaak van Deventer

Een van de sponsoren van De Smaak van Deventer 2019 is KonnecteD, dé netwerkorganisatie die duurzaam aanbod en duurzame vragen uit de (arbeids)markt met elkaar verbindt. (meer…)

29-08-2019

Dit zijn de restaurateurs van De Smaak van Deventer 2019!

De Smaak van Deventer draait natuurlijk om de lekkerste gerechten van smaakmakers uit Deventer en omstreken. Zonder restaurateurs geen Smaak. Dít zijn de deelnemende restaurateurs waarvan je de lekkerste gerechten kunt proeven. (meer…)

28-08-2019

De Smaak van Deventer is terug!

Na een korte pauze is De Smaak van Deventer terug van weggeweest! Met hetzelfde concept, maar op een nieuwe locatie kun je dit najaar weer aanschuiven bij het lekkerste culinaire evenement van Deventer. De Smaak van Deventer vindt dit najaar plaats van (meer…)