Ongewoon wederom verantwoordelijk voor marketing en communicatie

Net als de voorgaande vier edities van hét culinaire evenement van Deventer, is ook dit jaar Ongewoon verbonden aan De Smaak van Deventer! Om er ook dit jaar weer een fantastisch culinair evenement van te maken is Ongewoon alweer maanden volop bezig met de organisatie, de algehele communicatie en marketingwerkzaamheden van De Smaak. Wellicht ben jij online of in de stad al wel een van de uitingen in de nieuwe huisstijl tegen gekomen.

Ongewoon kijkt uit naar een geweldige vijfde editie van De Smaak van Deventer en hoopt natuurlijk dat ook jij (weer) van de partij bent.

Als marketing- communicatiebureau werkt Ongewoon op basis van strategische keuzes aan verrassende, onderscheidende en effectieve communicatie. Terug te vinden in stevige merkposities en succesvolle campagnes. En wat Ongewoon doet, is afgestemd op de doelstellingen en ambities van haar opdrachtgevers. Doordacht en resultaatgericht. Proactief en enthousiast, online en offline. Waarom? Ongewoon werkt mee aan jouw succes. Jouw merk waardig!