Hans Stroeve & Berber Esha

DJ Hans Stroeve en zangeres Berber Esha vormen een match made in heaven. Terwijl u geniet van Hemels Eten en Drinken zorgen zijn voor sfeervolle beats. Van lounge tot party, van actuele hits tot classics.

Zangeres Berber Esha deed na de popacademie backingvocals bij oa. Postman, Ali B, The Opposites en stond in theaterproductie The Soultrain. Ze tekende een publishingdeal bij Talpa en een recorddeal bij Warner Music Benelux, waardoor ze in contact kwam met Jason Derulo. Na vele songs opgenomen te hebben met Jason, verhuisde ze naar Los Angeles om daar haar EP op te nemen. Ze woonde daar 2,5 jaar en werkte daar aan haar eigen muziek en schreef liedjes voor andere artiesten.

Hans Stroeve is al decennia lang DJ, sinds jaar en dag compiler en resident DJ van Sterrenrestaurant De Librije (***) en het Masters of Lxry Sterrenrestaurant (dit jaar 40 sterren) .

Vast gezicht van Kulture Klub (met radio DJ /presentator Jaap Brienen) en grondlegger van de Zaterdagnachtkoorts en Disco Wonderlandfeesten samen met o.a.  Gerard Ekdom, Jeroen van Inkel en Gijs Staverman. Ademt, leeft en droomt muziek.