Restaurateurs

De restaurateurs van de Smaak van Deventer laten zich vier dagen lang van hun beste culinaire kant zien. Er worden laagdrempelige gerechten bereid en geserveerd, maar er zal ook een meer exclusief aanbod zijn. De prijzen van de gerechten zijn betaalbaar, waardoor u als bezoeker overal kunt aanschuiven en proeven van al het heerlijks dat wordt bereid.

Klik op de logo’s voor meer informatie over de deelnemende restaurants.

Talamini

Talamini Deventer is naar men zegt de grootste ijssalon van de wereld. U kunt er terecht voor heerlijk ijs in allerlei smaken, maar ook voor koffie, een ander drankje en een broodje.

Lees meer...
St. Maxime

St. Maxime aan de Nieuwe Markt in Deventer, met om de hoek de IJssel. Deze prachtige horecagelegenheid, die in mei van dit jaar haar deuren opende, heeft een geheel open keuken en groot terras.

Lees meer...
Sandton IJsselhotel

Het is puur genieten in het Sandton IJsselhotel. Vanuit het sfeervolle restaurant, de serre en vanaf het terras heeft u een schitterend uitzicht op de IJssel en de prachtige stad Deventer.

Lees meer...
Roemar coffee&tea / Deventer Leut

De koffie en thee wordt deze editie van De Smaak van Deventer verzorgd door Roemar coffee&tea / Deventer Leut en daar zijn wij heel blij mee!

Lees meer...
Postillion Hotel Deventer

Een zakelijke meeting, conferentie of lunch/diner afspraak. In Postillion Hotel Deventer bent u van harte welkom. In dit hotel vindt u alle ingrediënten voor een geslaagd verblijf.

Lees meer...
Marlin

We werken bij Marlin met dagverse producten van hoge kwaliteit. Van kip tot oesters. En van Frankrijk tot Japan. Bij Marlin zoeken we naar spanning in de gerechten, de wijnen en ons interieur.

Lees meer...
Hotel Huis Vermeer

Hotel Restaurant Huis Vermeer, in een historisch pand vlakbij de IJssel, legt haar gasten graag in de watten. Of het om een overnachting gaat of om culinair genieten; alles is hier van het hoogste niveau.

Lees meer...
De Keizerskroon

Met een restaurant, grand café, terras én patio spreekt de Keizerskroon een divers publiek aan. Voor ieder moment van de dag en voor elke gelegenheid kunt u bij de Keizerskroon terecht.

Lees meer...
Central Kitchen

De debutant op de Smaak van Deventer met misschien wel de beste sushi van de stad!

Lees meer...
Boode Bathmen

Vanaf 1 augustus zijn Michiel Bouwens en zijn partner Daniëlle Nesselaar de nieuwe trotse eigenaren van Boode in Bathmen.  Deze prachtige  horecagelegenheid heeft een eigen Brasserie waar Chef-kok Rob Timmers de scepter zwaait.

Lees meer...
Bij Jansen & Jansen

Wij zijn Bij Jansen & Jansen, gelegen in de bossen van Gorssel. Bij Jansen & Jansen wordt eten een belevenis. Even weg uit de drukte van het dagelijkse leven. Een sfeervolle omgeving, waar kwaliteit en service niet verloren gaan.

Lees meer...