Hotel Huis Vermeer

 

Hotel Restaurant Huis Vermeer legt haar gasten graag in de watten. Of het om een overnachting gaat of om culinair genieten; alles is hier van het hoogste niveau. Timon Bril zorgt er samen met zijn team voor dat zijn gasten optimaal kunnen genieten. En dat al weer sinds 2017. In een historisch pand in de mooie binnenstad van Deventer, vlakbij de IJssel.

Samen met hotelmanager Avalon Wijnen en chef-kok Nout Schram zet Timon Bril met Huis Vermeer een Boutique Hotel neer met een restaurant waar je ‘u’ tegen zegt. Het restaurant heeft een belangrijke functie en dat is ook terug te zien in het ontbijt. Gasten – het hotel heeft 11 kamers – krijgen het persoonlijk uitgeserveerd aan tafel. Volgens Bril past dat binnen het concept van Huis Vermeer om zo gasten niet ‘anoniem een nummer te laten zijn’.

“Wij bieden een culinaire ervaring voor zowel de lunch als het diner. Onze keukenbrigade werkt met prachtige seizoens- en streekproducten uit Deventer en omgeving.” Ook is het hier genieten van eigen biologische ‘Huis Vermeer’ wijnen. Proef het Chef’s Selections menu, geniet van het open keuken aan tafel concept of eet à la carte. Maar ook kun je hier vanaf 10.30 uur terecht voor koffie met huisgemaakt gebak. De lunch wordt geserveerd vanaf 12.00 uur, terwijl het na de klok van vijf genieten wordt van een borrel of culinair diner. De hele dag kun je hier terecht en dat ook nog eens zeven dagen in de week.

Hotel Huis Vermeer is dit jaar beloond met een 5e plaats in de Terras Top 100 van Nederland 2019.

Hotel Huis Vermeer
Grote Kerkhof 9
7411 KT Deventer

E-mail: info@hotelhuisvermeer.nl
Telefoon:+31 570 612826
www.hotelhuisvermeer.nl