Roemar coffee&tea / Deventer Leut

De koffie en thee wordt deze editie van De Smaak van Deventer verzorgd door Roemar en Deventer Leut! 

Roemar koffiebranderij/theepakkerij is gevestigd in de walstraat. Roemar is een koffie en thee speciaalzaak met eigen gebrande koffie en een selectie koffie, de zogenaamde “gastoptredens” van de andere deventer koffiebranders. Naast de koffie staat Roemar bekend om haar theesteeg met meer dan 100 losse thee waar zelf geschept mag worden. In het aangrenzende proeflokaal  worden de mooiste koffie en thee creaties gemaakt door de barista’s en theemakers eventueel vergezeld door fantastisch gebak.

Deventer Leut van Ten Have koffie
Al sinds 1828 brandt Ten Have haar koffie in Deventer. Deze rijke historie in en met Deventer heeft ons geïnspireerd tot het ontwikkelen van een speciale Deventer koffielijn: Deventer Leut. Ingegeven door het sterke ambacht van de stad, tillen we Deventer Leut uit boven standaardkoffie. Door de strenge selectie van alleen de beste bonen en de nauwkeurige werkwijze van onze koffie boeren en –branders drink jij voortaan koffie met een karaktervolle smaak, die blijft verrassen. Deventer Leut, koffie met karakter voor jouw meest bijzondere momenten vol plezier en ontspanning. Koffie voor thuis. Voor in je vrije tijd, voor als er even niets hoeft, anders dan wat voor jou belangrijk is. Voor hét geluksmomentje van de dag.

Wij hebben een vijftal unieke melanges ontwikkeld, die sterk variëren, maar allemaal even smakelijk zijn. Voor iedereen is er wel een smaak die past. Van een krachtige blend met een donker, robuust karakter, tot een zachte melange met een even subtiele als smaakvolle afdronk. Allemaal ontwikkeld volgens ambachtelijk receptuur. Bewaakt door de historische waarden, staan de melanges voor traditie en vakmanschap, gebrand met moderne technieken.

Roemar coffee&tea
Deventer Leut
Roemar coffee&tea buiten