Wensink Automotive B.V.

Logo Wensink Mercedes-Benz

Even voorstellen: wij zijn Wensink. Als officieel dealer voor onder andere Mercedes-Benz is het onze taak ervoor te zorgen dat onze klanten zich prettig voelen. In onze showrooms, maar natuurlijk ook in hun eigen auto. Daarom bieden wij klanten graag complete service in elk aspect van rijervaring. We helpen onze klanten graag bij het kopen van een nieuwe, maar ook bij een gebruikte auto. Daarnaast onderhouden we deze auto’s met onze uitgebreide servicepakketten. Ook zorgen we voor de reparatie en afhandeling van schade wanneer een auto een kras, deuk of mechanische schade oploopt. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten zorgeloos kunt rijden. Dat is Wensink. Aangenaam!

Wensink is sinds 1986 een begrip in Noord- Midden- en Oost-Nederland. Dagelijks staan er ongeveer 850 enthousiaste medewerkers klaar in ruim 30 van onze vestigingen. Momenteel mogen wij onze diensten bieden aan ruim 37.500 mensen met in totaal zo’n 65.000 wagens. En nog steeds blijven we groeien. We blijven namelijk streven naar groei, innovatie en de beste service in onze branche.

Autorijden is bij Wensink meer dan enkel de aanschaf van een auto, dat hebben we u hierboven al verteld. Maar we hebben u nog zoveel meer te vertellen, bijvoorbeeld over Wensink Lease en Wensink Charity Fund. We stellen ons graag uitgebreider aan u voor onder het genot van een hapje en een drankje tijdens De Smaak van Deventer. Aangenaam!

https://www.mb-wensink.nl/

Wensink Mercedes