Wensink: “Autorijden is meer dan de aanschaf van een auto”

Bij De Smaak van Deventer zijn we erg blij met onze sponsoren, daarom vandaag in het zonnetje: Wensink Automotive B.V. Autorijden is bij Wensink meer dan enkel de aanschaf van een auto. Wensink: “Wij bieden onze klanten graag complete service in elk aspect van de rijervaring. Als officieel dealer voor onder andere Mercedes-Benz is het onze taak ervoor te zorgen dat onze klanten zich prettig voelen in onze showrooms, maar natuurlijk ook in hun eigen auto.”

Chauffeursdienst

Op donderdag 31 oktober vindt de Businessavond van De Smaak van Deventer plaats. Tijdens deze gezellige netwerkavond kun je de hele avond gebruik maken van de gratis chauffeursdienst van Wensink Mercedez-Benz. De chauffeur breng je binnen een straal van zo’n 20 kilometer van het evenement helemaal gratis naar huis.

De Businessavond is exclusief toegankelijk voor sponsoren en zakelijk Deventer en omstreken. Tijdens deze gezellige avond kun je als eerste genieten van het culinaire aanbod van De Smaak van Deventer. Daarnaast is dit natuurlijk de uitgelezen kans om in een ongedwongen sfeer te netwerken. Heb jij nog geen entreebewijs voor de Businessavond? Bestel je ticket dan hier. Leden van MKB Deventer ontvangen €10,- korting.

Wensink Mercedes-Benz